2e Paasdag: Autocross Groot-Ammers

Brullende motoren, hevige strijd en veel spectaculaire acties zullen er te zien zijn op 2e paasdag, maandag 22 april 2019, op het welbekende terrein aan de Sportlaan in Groot-Ammers. 

Ook dit jaar zullen de coureurs van Autocross Vereniging Rang Pang hun seizoen aanvangen op de Ammerse klei. In diverse klassen zullen de coureurs over 3 manches uitvechten wie de mooiste startpositie krijgt voor de finale.

De wedstrijden beginnen om ca. 11:30 uur en de finales worden rond de klok van 17:00 uur verwacht.

Ook dit jaar krijgen de Regiorijders de mogelijkheid om de ‘Cup van Ammers’ binnen te halen. Regiorijders kunnen zich per mail opgeven via de website van Rang Pang www.rangpang.nl

Keuringsavond
Wil je als Regiorijder beslagen ten ijs komen met een auto die voldoet aan het veiligheidsreglement, dan wordt er op vrijdagavond 5 april aanstaande vanaf 19:00 uur een keuringsavond georganiseerd op het terrein van Van der Vlist, Ambachtsweg 7 op industrieterrein Gelkenes te Groot-Ammers.

Tijdens de autocross is er voldoende parkeergelegenheid op het buitendijkse terrein aan de Sportlaan.

Entreeprijzen: kinderen  t/m 6 jaar gratis, 7 t/m 11 jaar – 5 euro en vanaf 12 jaar – 10 euro.

De Autocross Groot-Ammers wordt georganiseerd door Autocross Vereniging Rang Pang in samenwerking met Stichting de Oranjevriend. Meer informatie kunt u vinden op www.oranjevriend.com of www.rangpang.nl


& adverteerders