2e paasdag: Autocross Groot-Ammers 2018

Brullende motoren, hevige strijd en veel spectaculaire acties zullen er te zien zijn op 2e paasdag, maandag 2 april 2018, op het welbekende terrein aan de Sportlaan in Groot-Ammers.

Ook dit jaar zullen de coureurs van Autocross Vereniging Rang Pang hun seizoen aanvangen op de Ammerse klei. In diverse klassen zullen de coureurs over 3 manches uitvechten wie de mooiste startpositie krijgt voor de finale. De wedstrijden beginnen om ca. 12.00 uur en de finales worden rond de klok van 16.00 uur verwacht. 

Regiorijders
Ook dit jaar krijgen de Regiorijders de mogelijkheid om de 'Cup van Ammers' binnen te halen. Regiorijders kunnen zich per mail opgeven via de website van Rang Pang www.rangpang.nl.

Wil je als Regiorijder beslagen ten ijs komen met een auto die voldoet aan het veiligheidsreglement van de KNAF, dan wordt er op donderdagavond 22 maart aanstaande vanaf 19.00 uur een keuringsavond georganiseerd op het terrein van Van der Vlist, Ambachtsweg 7 op industrieterrein Gelkenes te Groot-Ammers. 

Parkeren en toegang
Tijdens de autocross is er voldoende parkeergelegenheid op het buitendijkse terrein aan de Sportlaan. Entreeprijzen: kinderen t/m 6 jaar gratis, 7 t/m 11 jaar - 5 euro en vanaf 12 jaar - 10 euro.

De Autocross Groot-Ammers wordt georganiseerd door Autocross Vereniging Rang Pang in samenwerking met Stichting de Oranjevriend. Meer informatie is te vinden op www.oranjevriend.com of www.rangpang.nl 


& adverteerders