Autocross Rang Pang 27 april Groot-Ammers

Stichting de Oranjevriend en Autocrossvereniging Rang Pang wilden op 2e paasdag 2 april 2018 samen de autocrosswedstrijd aan de Sportlaan in Groot Ammers organiseren. Helaas hebben wij gezamenlijk, gezien weersomstandigheden en de gesteldheid van het terrein, moeten besluiten het evenement af te lassen.

Samen zijn we gaan zoeken naar een mogelijkheid om deze autocrosswedstrijd alsnog te kunnen rijden. Alle opties zijn bekeken en beoordeeld door alle betrokkenen. Hieruit is een zeer uitzonderlijke situatie ontstaan. Na overleg met alle betrokkenen is het volgende besloten en afgesproken:

De autocrosswedstrijd in Groot Ammers zal gereden gaan worden op Koningsdag, 27 april 2018.

Er is 1 groot verschil tussen de organisatie op 2e Paasdag en Koningsdag. De vrijwilligers van Stichting de Oranjevriend organiseren rondom de Koningsdag jaarlijks een feestweek met dit jaar op de Koningsdag de 5 jaarlijkse optocht en een avondprogramma met optredens van Wolter Kroes en Helemaal Hollands in de feesttent op het evenementen terrein bij de Sportlaan. Het komt er dus op neer dat ACV Rang Pang voor deze ene keer de organisatie van de autocrosswedstrijd op zich neemt.

ACV Rang Pang is zeer blij dat Stichting de Oranjevriend begrip heeft voor de ontstane situatie en de belangen van ACV Rang Pang respecteert. De clubwedstrijd In Alphen aan den Rijn wordt verschoven naar 10 mei a.s. (Hemelvaartsdag). Onze dank gaat tevens uit naar de medewerking van de landeigenaar en gemeente in zowel Groot Ammers als Alphen aan den Rijn om deze evenementen mogelijk te maken. Volgend jaar hopen Stichting de Oranjevriend en ACV Rang Pang weer samen een autocrossevenement op 2e Paasdag organiseren.

In tegenstelling tot eerdere berichten het volgende:

- Terrein gaat om 7.00 uur open.
- Rijders dienen om uiterlijk 9.00 uur binnen te zijn.
- Keuren tot 9.30 uur.
- Inschrijven tot uiterlijk 9.45 uur.
- Aanvang wedstrijden 11.00 uur.

Inschrijving voor regio- en of gastrijders is geopend, de link hiervoor: https://goo.gl/forms/CNsBOZEwydPbuPNL2 (De inschrijvingen voor 2e paasdag zijn vervallen!) Wil je deelnemen, schrijf je dan opnieuw in.

Er wordt geen voorkeuring georganiseerd. Leden van ACV Rang Pang en ACC Geffen hoeven zich niet vooraf in te schrijven.


& adverteerders