Feestweek 2021 geannuleerd

Beste straatvertegenwoordigers en belangstellenden,

De afgelopen maanden hebben jullie waarschijnlijk, net zoals wij, de berichtgeving rondom het Corona-virus nauwlettend gevolgd.

Ons hele land blijft in de greep van een virus en die greep blijkt ons nog steeds behoorlijk te verlammen. Bijeenkomsten en activiteiten rondom Koningsdag en 4/5 mei vieringen, waar mensen op af komen, worden en zijn door onze overheid verboden. Ook dit jaar blijven er weinig mogelijkheden over om een feestweek te organiseren.

Als bestuur van Stichting de Oranjevriend hebben we opnieuw moeten besluiten de geplande feestweek rondom Koningsdag te annuleren. Ook zal de verlichtingsweek dit jaar helaas niet mogelijk zijn. We kunnen jullie melden dat de verlichtingsweek wordt doorgeschoven naar 2025.

Veel van de jaarlijks terugkerende activiteiten kunnen vanwege de coronamaatregelen niet georganiseerd worden. Desondanks zal Stichting de Oranjevriend rondom Koningsdag, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen, een aantal activiteiten gaan organiseren voor jong en oud.

Graag zien we jullie mee doen met een digitale dorpsbingo, de dorpsquiz, een jeugdvoetbaltoernooi of wandeltocht in het dorp!

Om Koningsdag toch feestelijk te maken doen wij een oproep aan iedereen de eigen tuin te versieren van 27 april t/m 5 mei, met slingers, ballonnen, verlichting of noem maar op. Ook zal speeltuin ‘Het Lijsternest’ op Koningsdag geopend zijn voor de allerkleinsten.

Zodra het programma en data definitief zijn worden jullie ingelicht via facebook, website of flyer. Laten we er dit jaar met z’n allen iets moois van maken ondanks de beperkingen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Stichting de Oranjevriend


& adverteerders