Nathan Jongeneel wint tweede dag Fiets ‘m d’r in

Na een zeer geslaagde vrijdagavond vond op zaterdagmiddag 31 augustus het vervolg plaats van de senioren competitie van Fiets ‘m d’r in. Onder het toeziend oog van wederom veel toeschouwers was de animo ook bij de senioren weer erg groot. Met 31 fietsers was het een heerlijk vol programma waaraan de jury en wedstrijdleiding hun handen vol aan hadden.

Met wederom prachtig weer was het uiteindelijk Nathan Jongeneel die de eindzege greep! Nathan was, na z’n 3de plaats op vrijdagavond, gebrand op een hogere eindnotering, wat dus lukte en een knappe prestatie genoemd mag worden! Jan-Willem van Andel nam plaats 2 in op het podium, gevolgd door nummer 3 …

Na de prijsuitreiking werden natuurlijk ook juryleden Teus van der Grijn en Arco Bikker en omroeper Hans den Ouden bedankt voor hun medewerking. En ook de 4 duikers die de hele dag in het water lagen werden zeer hartelijk bedankt voor al hun werk wat zij deden bij het helpen van deelnemers en in het water geraakte fietsen.

De organisatie (Stichting De Oranjevriend en IJsclub De Telegraaf) kijkt terug om een zeer verassend goed geslaagde eerste editie. Enerzijds dankzij de grote animo van alle deelnemers en het massaal toegestroomde publiek op zowel vrijdagavond als zaterdagmiddag en anderzijds ook dankzij het fantastisch mooie weer.

Dank namens de organisatie gaat ook uit naar alle vrijwilligers die zich hebben ingezet. Er was veel te doen; opbouw baan, inrichting terrein, muntenverkoop, drank en eten verkoop, fietsenkeuring, de reddingsbrigade op de boezem: hoe cliché het dan ook moge klinken, maar zeker meer dan gemeend: zonder al deze inzet van een ieder was het nooit zo’n mooi evenement geworden!


& adverteerders