Seniorendag 28 januari 2017 (55+)

De Oranjevriend trapt 28 januari 2017 weer af met de traditionele SENIORENDAG.
De subgroep, bestaande uit Hennie en Piet Kortleve, Peter Kwakernaak, Ria Verhey en Betty Slob, zijn al weer maanden in touw om er voor u een geslaagde middag of avond van te maken met een kijkje in het Ammers van vroeger.

Zoals bekend worden op deze Seniorendag, in een middagvoorstelling (14.30 uur) en avondvoorstelling (20.00 uur), digitale beelden van oud-Ammers vertoond. Ditmaal wordt gestart met beelden van de optocht van 1998, met als thema ‘Boeken’. Daarna volgen beelden van dorpsgezichten, winkeltjes, verenigingen , schoolklassen, bruidsparen, oude straten, bedrijfjes, mooie gebouwen en leuke evenementen. Beelden die bij velen van ons mooie herinneringen boven brengen en een ieder weer even terug in de tijd breng.

Elk jaar lukt het weer om een interessante serie te maken van het  beschikbaar gestelde materiaal. Ook dit jaar zijn er al weer mooie foto’s en dia’s uit privé collecties en albums opgedoken, die ons allen, onder het genot van een hapje en een drankje, terugbrengen naar het Ammers zoals het eens was.

Overigens hoopt de commissie die deze Seniorendag al meer dan 25 jaar organiseert, nog steeds nieuwe beelden, foto’s, dia’s, krantenknipsels en ansichtkaarten te krijgen. Niet om te houden, maar om enkele dagen ‘te lenen’ zodat ze gescand kunnen worden.  U krijgt uw foto’s, albums gegarandeerd snel en onbeschadigd retour. 

Als u maar het geringste vermoeden heeft dat u interessant materiaal heeft, aarzel niet en bel met Piet en Hennie Kortleve (tel: 661684) U doet er niet alleen de organisatie een groot plezier mee, maar ook uw dorpsgenoten.

Ook als u opgehaald en thuisgebracht wilt worden voor deze Seniorendag, kunt u bellen met Piet en Hennie, of naar één van de bestuursleden van de Oranjevriend.

Noteert u de datum van 28 januari 2017 alvast in uw agenda?


& adverteerders