Praise

30 April 20:00

Locatie: Evenemententent  
Tent open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Eindtijd: 22.00 uur
Toegang: GRATIS


Een avond ter ere van God met: Marcel Zimmer en band!

Ook dit jaar hopen we weer met veel mensen en kinderen samen te zijn op de Praiseavond. Marcel Zimmer komt deze avond met zijn band.  

Marcel: ”Na de middelbare school heb ik 6 jaar gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle. Al tijdens mijn studie werd duidelijk, en dat was ook mijn grootste verlangen, dat God mijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding, niet alleen door het musiceren maar ook door het schrijven van liederen (o.a. ‘Onze Vader’, ‘Aan Uw voeten’, ‘Til mij op’ en ‘Heer, U bent altijd bij mij’). De laatste 10 jaar verzorgen wij regelmatig in kerken en gemeenten in het land concerten en optredens voor volwassenen, jongeren en kinderen. Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten met muziek en zang.” Daarnaast is Marcel lid van de opwekkingsband. 

Het belooft een avond te worden met veel bekende christelijke liederen om met elkaar te zingen. Wij zien uit naar een prachtige avond! Het is voor iedereen, dus ben je: jong, oud, vrolijk, verdrietig, gelovig, niet gelovig… Op 30 april is iedereen welkom! Hopelijk komt u allemaal en neem je buren vrienden etc… mee!

Onze sponsors, waar we erg dankbaar voor zijn, hebben alle kosten op zich genomen. 


& adverteerders