Kinderoptocht

5 Mei 18.30 uur

Locatie  |  Evenemententent verzamelplek vanaf 18.00 uur
Start optocht  |  18.30 uur
Prijsuitreiking  |  +/- 20.00 uur


Wij worden altijd vrolijk van een mooie optocht en helemaal als het om de kinderoptocht gaat. Want wie geniet er nu niet van alle mooie, creatieve en enthousiaste kinderen die altijd weer geweldig hun best doen om de optocht tot een succes te maken. Het is alweer 5 jaar geleden dat de vrolijke stoet door de straten van Groot-Ammers paradeerde. Dus wat ons betreft de hoogste tijd om dit vrolijke spektakel weer op het programma te zetten.

Alle kinderen zijn van harte welkom. Je kunt zelf meedoen, met een groep of samen met je vriend of vriendin. Je kunt de route lopen, maar een fiets of een kar versieren mag natuurlijk ook. Vanwege de veiligheid mogen er helaas geen dieren of gemotoriseerde voertuigen mee in de optocht. Belangrijk: Voor de start lopen er technische inspecteurs rond om alle deelnemers even te controleren voor de veiligheid! Dus netjes zitten en lief lachen als je ze tegenkomt bij de start.

We hopen dat jullie er allemaal weer zin in hebben. Geef je voor 1 mei op via de e-mail: kinderoptocht@oranjevriend.com. Vermeld gelijk met hoeveel kinderen je meedoet en wat er uitgebeeld wordt. Dat is belangrijk voor onze jury die jullie gaat beoordelen.

De prijsuitreiking vindt om +/- 20.00 uur plaats in de feesttent met gezellige muziek. Dus neem je papa, mama, opa, oma, oom, tante, buurvrouw, buurman, vrienden en vriendinnen gezellig mee naar de tent voor de prijsuitreiking.

Om van de kinderoptocht een feestelijke tour te maken, willen wij debewoners die in de straat wonen waar de optocht langs komt vragen om de vlag uit te hangen.


& adverteerders