Toneelstuk door PJG Streefkerk

25 April 20.30 uur

Locatie: Evenemententent
Tent open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: GRATIS


Toneelvoorstelling ‘Denk aan mij’

Stel: je krijgt een brief van je ex. Hij nodigt je uit in zijn luxe vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Eenmaal aangekomen op de zonnige bestemming, wacht je een grote verrassing.

In “Denk aan mij” worden de ex-vrouwen van Bob onder valse voorwendselen naar zijn vakantiehuis in Zuid-Frankrijk gelokt. Aafke, Bobs eerste vrouw, die haar toevlucht zoekt in homeopathische middelen voor alle kwaaltjes die zij (denkt dat zij) heeft, arriveert als eerste bij het huisje in de zon. Al snel volgt Bobs tweede ex, Pem, een ijverige tuinier die sinds de scheiding van Bob de liefde van haar leven heeft gevonden in een vrouw. Als laatste sluit ook Doris aan, Bobs derde vrouw, een regelrechte stoeipoes die gelooft Bobs hart terug te kunnen winnen met haar charmes. 

Maar Bob is er niet. Zijn huisbewaarder ontvangt de dames en dan begint het avontuur. Komt Bob ooit nog terug? En zo niet, wat gebeurt er dan met het vakantiehuisje? 

PJG Toneel en Entertainment presenteert “Denk aan mij” een hilarisch blijspel met vier damesrollen die vervuld zullen worden door Annemieke de Winter, Annet Bouter, Kim van Middelkoop en Milou den Besten.


& adverteerders