Vrijdagmiddagborrel & feestavond met regiobands

26 April 16.30 uur

Locatie: Evenemententent
Aanvang: 16.30 uur
Eindtijd: +/- 00.00 uur
Toegang: Voorverkoop € 15 / aan de deur € 20, Kidskaarten t/m 16 jaar: voorverkoop € 10 / aan de deur € 15


Terug van weggeweest is ‘de Vrijdagmiddagborrel’! De naam zegt het al: een borrel op vrijdagmiddag. Een uniek moment voor iedereen om de week op een gezellige en feestelijke manier af te sluiten. 

Deelname is alleen mogelijk met een All-in-kaart, deze is te koop via secretariaat@oranjevriend.com en onze voorverkoopadressen.     
Voorverkoop € 15,00 / aan de deur € 20,00. Dit jaar hebben wij ook Kidskaarten t/m 16 jaar: voorverkoop € 10,00 / aan de deur € 15,00. 
Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt. 

De naam ‘all-in’ zegt het al; met de toegangskaart kunt u onbeperkt genieten van hapjes en drankjes. Omdat het avondprogramma doorloopt en we niemand naar huis willen sturen, zullen er voldoende hapjes zijn. Nog steeds trek? Onze snackhoek is natuurlijjk (ook) geopend. Deze snacks zijn dan wel voor eigen kosten. Na 19.00 uur zult u uw drankjes en hapjes weer moeten bestellen met de welbekende ’oranjemuntjes‘. Redt u het niet om om 16.30 uur al in de tent te zijn? U kunt elk gewenst tijdstip gewoon binnen lopen zolang de avond duurt. Let wel: tot 19.00 uur is het noodzakelijk om een toegangskaart te kopen. 

De regiobands:

Sometimes Only | Een band uit Giessenburg die al een tijdje aan de weg timmert en tevens een band die al eens eerder op ons podium heeft gestaan. Ze spelen vele stromingen muziek maar vooral blues, rock&roll, maar ook gezellige Nederlandstalige muziek.

De Bend | Een band uit Giessen-Oudekerk bestaande uit 5 top artiesten.

De Meadows | Een band uit Ottoland bestaande uit 4 jonge mannen. Een steengoed beginnend rockbandje met een eigen sound.

Nu Nog Gratis | Een ambitieuze band uit Streefkerk. Deze ’meerkoeten’ houden ervan om artiesten als Anouk, BlØf, Coldplay en vele anderen te coveren en dat doen ze boven verwachting! Ontstaan in een vriendengroep, onder het genot van een biertje, leggen zij zich nu toe op het gebied van rock en pop.

Niks aan de zeis | Wat van een biertje in de plaatselijke stamkroeg uitgroeide tot een band die nu geregeld optreedt. Bruiloften, besloten feestjes, dorpshuizen, het kan niet gek genoeg. De feesttent in Groot-Ammers gaan ze deze avond op hun kop zetten.


& adverteerders